Forlle’d tretmani

Forlle’d kozmetika zasnovana je na efikasnoj kozmetičkoj tehnologiji koja pruža odmah vidljive efekte. Globalno patentirani kompleks hijaluronske kiseline je od 600 do 4000 puta sitniji od običnih, a molekuli prodiru tako duboko ispod kože da je dubinski hidriraju i podmlađuju.

Posebna formula daje izvanredne rezultate zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji svih svojih sastojaka. Forlle’d se proizvodi u japanskim farmaceutskim fabrikama koristeći najviše standarde u tehnologiji kako bi se obezbedio najviši stepen bezbednosti.

Hyalogy kompletna nega za kožu osmišljena je tako da pruža visoku hidrataciju koži sa boljim i dugotrajnijim efektima nego što to omogućuju drugi preparati za hidrataciju.

Prodaja Forlle’d proizvoda

 Informacije o cenama i narudzbine na +381 69 20 40 535

Kontaktirajte nas

Anti-ageing tretman za suvu i osetljivu kožu sklonu crvenilu

  INDIKACIJE: osetljiva, suva koža. Godine: 40+

  DEJSTVO: ublažava iritacije, smanjuje crvenilo i ljuštenje; smanjuje hipersenzitivnost; poboljšava elastičnost kože; stimuliše proizvodnju kolagena; reguliše balans vode u koži; obnavlja lipidni film kože; koža postaje mekša; stimuliše regeneraciju; ima dugotrajan efekat liftinga; obnavlja barijernu funkciju kože

  KONTRAINDIKACIJE: koža sklona mašćenju, kombinovani tip kože ili masna koža. Individualna intolerancija na sastojke za negu kože. Uobičajne kontraindikacije za kozmetičke tretmane. Za mlađu kožu do 40. godine može se raditi samo jedan tretman.

VREME TRAJANJA TRETMANA: 55-65 minuta

. PREPORUČENA SERIJA TRETMANA: 10 tretmana, na svakih 7-10 dana

VIŠE O TRETMANU

Osetljiva koža predstavlja ozbiljan problem kako za profesionalce koji se bave terapijom takve kože, tako i za njihove klijente. Hipresenzitivne reakcije drastično smanjuju dijapazon mogućnosti za rešavanje kozmetskih problema pacijenata. U takvim slučajevima, zahtevi koje tretmani treba da ispunjavaju su veoma visoki. Za postizanje dobrih dugotrajnih rezultata od suštinskog je značaja smanjivanje reaktivnosti kože u značajnoj meri, njena zaštita i hidratacija. Sastojci niske molekulske mase koji ulaze u sastav Forlled prozivoda nude savršeno rešenje ovog problema. Hijaluronska kiselina niske molekulske mase obnavlja strukturu dermalnog matriksa, omogućava aktivnost fibroplasta i stimuliše procese regeneracije epiderma.

Hidrolizovani protein iz membrane ljuske ptičjeg jajeta, bogat cisteionom – amino kiselinom, stimuliše proizvodnju kolagena. Ovo je od izuzetnog značaja za derm i za epiderm jer integritet kože uveliko zavisi od stanja kolagena. Pitanje integriteta kože ne može se rešiti bez obnavljanja lipidnih struktura. Iz tog razloga, jedinstveni proizvodi sa sastojcima poput skvalana i ceramida III humanog tipa čine deo ovog programa. Ovi sastojci koji se nalaze u Hyalogy proizvodima za čišćenje kože, serumu BioPure CE 100 Essence i maski Hyalogy Emollient Cream Pack, jedinstveni su po tome što u identični sastojcima hidrolipidnog filma. Ovi proizvodi omekšavaju kožu, nadomešćuju nedostatke međućelijskog cementa i ćelijskih membrana da bi se postigao dugoročni oporavak osetljive kože.

Kompletnom serijom tretmana smanjuju se estetski simptomi hipersenzitivnosti, poput eritema, prekomerne isušenosti, iritirane i bolne kože. Ovakav tretman takođe deluje na glavne uzroke hipersenzitivnosti tako da ima dugotrajno terapeutsko dejstvo. Dubinski hidrir kožu na svim nivoima i omogućava zadržavanje vode. Kada je koža umirena i zaštićena, i ten je lep i ujednačen. Ovim tretmanom postižu se dugotrajni efekat liftinga i znažan efekat podmlađivanja kože.

Za dopunjavanje i pojačavanje efekata tretmana preporučuju se sledeći proizvodi za kućnu negu:

 • Hyalogy Remover for Point Make-up
 • Hyalogy Clearance Cleansing / HyalogyCreamy Wash
 • Hyalogy P-effect Refining Lotion
 • Hyalogy P-effect Essence / Hyalogy FH Essence / Hyalogy VK Essence
 • Hyalogy P-effect Nourishing Cream
 • Hyalogy Daily and Nightly Cream for Eyes / Hyalogy Platinum Eye Cream
 • Hyalogy P-effect UV Protector SPF 25 PA++

Akcija 10% na sve Forlle'd tretmane

Želite da zakažete termin? Klikom na “zakažite tretman” dolazite na prijavni formular u kom ćete upisati svoje ime i kontakt podatke i u poruci predložiti termin koji Vam odgovara. Ubrzo ćemo Vam uzvratiti pozivom i potvrditi termin ili predložiti drugi ukoliko je željeni zauzet.

Zakažite tretman

Hidratacija i antioksidativna zaštita

  INDIKACIJE: suva, dehidrirana koža, koža urbane populacije. Za sva starosna doba.

  DEJSTVO: hidrira; obnavlja strukture epiderma i derma, kao i hidrolipidni film; deluje protiv slobodnih radikala; detoksifikuje; smanjuje hipersenzitivnost; sprečava pojavu crvenila; stimuliše mikrocirkulaciju i proces oporavka kože; može se raditi i kao tretman kože pre izlaganja suncu i tretman kože izgorele od sunca

  KONTRAINDIKACIJE: individualna intolerancija na sastojke za negu kože, uključujući jod. Klijentima sa hiperfunkcijom tireoidne žlezde ne treba raditi kompletnu seriju i ne nanositi masku na vrat. Standardne kontraindikacije za kozmetičke tretmane.

VREME TRAJANJA TRETMANA: 55-75 minuta

. PREPORUČENA SERIJA TRETMANA: 7-10 tretmana, jednom sedmično

VIŠE O TRETMANU

Antioksidativno i podmlađujuće dejstvo tretmana za negu kože veoma je važno za održavanje mladolike, lepe i zdrave kože. Ovaj tretman je jedinstven po tome što obnavlja strukture spoljašnjeg sloja kože – epiderma, kao i unutrašnjeg sloja – derma. Epiderm se obnavlja zahvaljujući lipidima koji ulaze u sastav pojedinih proizvoda koji se primenjuju u okviru ovog tretmana, a pre svega Hyalogy P-effect Clearance Cleansing emulzije za čišćenje. Glavni sastojak ove emulzije  je skvalan izuzetne čistoće identičan skvalanu međućelijskog cementa. Ovo jedinjenje pomaže dubinsko čišćenje i detoksikaciju kože. Skvalan nadomešćuje nedostatke hidrolipidnog filma prouzrokovane mehaničkim oštećenjima kože i napadima slobodnih radikala. Na taj način koža postaje čistija, zaštićena i bolje zadržava vodu.

Jedinstveni serum BioPure CE 100 Essence takođe čini deo ovog tretmana. Obnavlja oštećene membrane ćelija, smanjuje hipersenzitivnost i crvenilo. I skvalan i ceramidi štite sve slojeve kože od agresivnih uticaja iz spoljašnje sredine, kao i od napada slobodnih radikala.

Ovim tretmanom se stimuliše sinteza kolagena tako da se koža zateže, smanjuju se efekti ptoze usled dejstva sile gravitacije, skupljaju pore i smanjuje broj bora. Losion Hyalogy P-effect Peeling Lotion i serum BioPure VC 100 Essence takođe deluju na sličan način da bi se postigao ovaj efekat. Hijaluronska kiselina niske molekulske mase hidrira i podmlađuje kožu. Maska sa snažnim dejstvom kombinuje različite ekstrate algi, bakarni kompleks hlorofilina i sastojke sa umirujućim dejstvom koji hidriraju kožu, poboljšavaju ćelijsko disanje i mikrocirkulaciju.

Efekti ovog tretmana su osvežena, hidrirana i zdrava koža. Ten je znatno poboljšan već nakon prvog tretmana. Smanjen je broj bora a koža zategnutija. Preporučuje se i pre izlaganja suncu i za tretman kože izgorele od sunca.

Za dopunjavanje i pojačavanje efekata tretmana preporučuju se sledeći proizvodi za kućnu negu:

 • Hyalogy Remover for Point Make-up
 • Hyalogy P-effect Clearance Cleansing / Hyalogy P-effect Re-purerance Wash / Hyalogy Creamy Wash
 • Hyalogy P-effect Refining Lotion / Hyalogy Platinum Lotion
 • Hyalogy P-effect Peeling Lotion
 • Hyalogy P-effect Essence / Hyalogy Platinum Essence / Hyalogy FH Essence
 • Hyalogy P-effect Reliance Gel / Hyalogy Platinum Face Cream

Akcija 10% na sve Forlle'd tretmane

Želite da zakažete termin? Klikom na “zakažite tretman” dolazite na prijavni formular u kom ćete upisati svoje ime i kontakt podatke i u poruci predložiti termin koji Vam odgovara. Ubrzo ćemo Vam uzvratiti pozivom i potvrditi termin ili predložiti drugi ukoliko je željeni zauzet.

Zakažite tretman

Osnovni tretman za zrelu kožu

  INDIKACIJE: Istanjena zrela koža sa mnogo bora. Godine: 48+

  DEJSTVO: normalizuje ishranu kože i hidrataciju; obnavlja epidermalne i dermalne strukture; poboljšava mikrocirkulaciju; smanjuje reaktivnost i hipersenzitivnost; kožu čini punijom; poboljšava konture lica; čini bore manje vidljivim

  KONTRAINDIKACIJE: masna i mešovita koža. Individualna intolerancija na sastojke za negu kože. Standardne kontraindikacije za kozmetičke tretmane.

VREME TRAJANJA TRETMANA: 60-85 minuta.

. PREPORUČENA SERIJA TRETMANA: 8-10 tretmana svakih 7-10 dana

VIŠE O TRETMANU

Ovim sjajnim tretmanom postiže se intenzivna hidratacija i čisti koža. Ublažava većinu promena vezanih za proces starenja, kao što su bore, koža izložena stresu, znaci ptoze usled gravitacije. Jedinstveni dvofazni sistem čišćenja kože dubinski čisti kožu i poboljšava njeno disanje. Pozitivne promene odmah su vidljive: ten postaje svetliji, blistaviji i zdraviji. Skvalan koji ulazi u sastav emulzije za čišćenje Hyalogy P-effect Clearance Cleansing rešava problem nečistoća i intoksikacije kože u urbanim uslovima života i obnavlja strukturu međućelijskog cementa hidrolipidnog filma. Hijaluronska kiselina niske molekulske mase deluje kao snažno sredstvo za hidrataciju i antioksidans. Stimuliše proces regeneracije kože i poboljšava dejstvo svih aktivnih sastojaka proizvoda koji se koriste u okviru ovog tretmana – maski, krema i seruma.

Emollient Cream Pack maska koja stimuliše metabolizam i BioPure EG 100 Essence vidno podmađuju kožu i istovremeno je hrane i hidriraju.

Maska Hyalogy Emollient Cream Pack, Hyalogy PH Essence i Hyalogy Facial Massage Cream (krema za masažu lica) sadrže ekstrakt divljeg jama (diosgenin). Bez primene hormona, zahvaljujući ovom sastojku obnavlja se hormonski balans kože koji se remeti s godinama. Na taj način, tretmani koji obuhvataju proizvode s diosgeninom imaju snažan efekat podmlađivanja. Ovo je imperativ da bi se postigli dugotrajni rezultati: koža postaje zategnutija i gipkija, a crvenilo smanjeno. Nakon 3-4 tretmana poboljšavaju se ten i ishrana kože.

Za dopunjavanje i pojačavanje efekata tretmana preporučuju se sledeći proizvodi za kućnu negu:

 • Hyalogy Remover for Point Make-up
 • Hyalogy P-effect Clearance Cleansing / Hyalogy Creamy Wash
 • Hyalogy P-effect Refining Lotion
 • Hyalogy P-effect Essence / Hyalogy α / Hyalogy ϐ
 • Hyalogy P-effect Nourishing Cream / Hyalogy Platinum Face Cream / Hyalogy Lift Cream
 • Hyalogy Daily and Nightly Cream for Eyes

Akcija 10% na sve Forlle'd tretmane

Želite da zakažete termin? Klikom na “zakažite tretman” dolazite na prijavni formular u kom ćete upisati svoje ime i kontakt podatke i u poruci predložiti termin koji Vam odgovara. Ubrzo ćemo Vam uzvratiti pozivom i potvrditi termin ili predložiti drugi ukoliko je željeni zauzet.

Zakažite tretman

Tretman kože sa hiperpigmentacijom

  INDIKACIJE: izražena hiperpigmentacija. Za sva starosna doba.

  DEJSTVO: vidno smanjuje hiperpigmentaciju; sprečava nastanak tamnih fleka; izbeljuje; značajno poboljšava estetski izgled kože; oblikuje konture lica; ima efekat imunomodulacije i antioksidativne zaštite

  KONTRAINDIKACIJE: alergija na vitamin C. Individualna intolerancija na sastojke za negu kože. Uobičajne kontraindikacije za kozmetičke tretmane.

VREME TRAJANJA TRETMANA: 60-85 minuta.

. PREPORUČENA SERIJA TRETMANA: 10-12 tretmana, na svakih 5-7 dana

VIŠE O TRETMANU

Tamne fleke su jedan od znakova starenja ali nanotehnologija nam omogućava da uspešno rešimo ovaj problem. Ovim tretmanom reguliše se stvaranje melanina da bi se koža vidno izbelela i smanjila ili eliminisala hiperpigmentacija. Vidno se popravlja estetski izgled kože i postiže snažan efekat liftinga.

Hyalogy VC Essence serum pomaže da se reguliše proizvodnja melanina zahvaljujući kompleksu visokokoncentrovanih sastojaka za beljenje, uključujući biljne ekstrate, kao što su ekstrakt semena bogorodičinih suza (Coix La cryma) i bedrenike (Pimpinella saxifraga). Vitamin C ponovo uspostavlja elastičnost kože i turgor i stimuliše sintezu kolagena tako da se eliminišu dublje bore i opuštenost kože. Vinska kiselina stimuliše ćelijsko disanje; u kombinaciji sa α-arbutinom ima izražen efekat izbeljivanja.

Srž ovog tretmana čini maska za lice – Platinum Face Mask koja sadrži hijaluronsku kiselinu niske molekulske mase i jedinjenja  jonizovane organske platine niske molekulske mase. Osim što neutrališe većinu poznatih slobodnih radikala, platina je sama po sebi i znažan antioksidans koji pospešuje dejstvo ostalih antioksidansa. Osim toga. kombinacija hijaluronske kiseline niske molekulske mase, proteina iz ljuske ptičjeg jajeta i proteina iz bisera školjke (končiolin) i organske platine niske molekulske mase ima snažan efekat podmlađivanja.

Zahvaljujući efektu izbeljivanja i biostimulativnom dejstvu ovog tretmana, koža izgleda zdravije, mlađe i osveženo. Ten postaje ujednačeniji i blistav već posle 3-4 tretmana.

Kada se serum Hyalogy VC Essence koristi u okviru tretmana u salonu, otvorenu bočicu sa preostalim serumom treba dati klijentu za kućnu upotrebu.

Za dopunjavanje i pojačavanje efekata tretmana preporučuju se sledeći proizvodi za kućnu negu:

 • Hyalogy Remover for Point Make-up
 • Hyalogy P-effect Clearance Cleansing / Hyalogy P-effect Re-purerance Wash / Hyalogy Creamy Wash
 • Hyalogy P-effect Refining Lotion / Hyalogy Platinum Lotion
 • Hyalogy P-effect Peeling Lotion
 • Hyalogy Platinum Essence / Hyalogy P-effect Essence / Hyalogy α / Hyalogy VC Essence
 • Hyalogy P-effect Reliance Gel / Hyalogy Platinum Face Cream
 • Hyalogy Platinum Eye Cream

Akcija 10% na sve Forlle'd tretmane

Želite da zakažete termin? Klikom na “zakažite tretman” dolazite na prijavni formular u kom ćete upisati svoje ime i kontakt podatke i u poruci predložiti termin koji Vam odgovara. Ubrzo ćemo Vam uzvratiti pozivom i potvrditi termin ili predložiti drugi ukoliko je željeni zauzet.

Zakažite tretman

Anti-ageing tretman lica - za kožu bez tonusa

  INDIKACIJE: koža bez tonusa, suva koža lica, koža sklona isušivanju. Godine 40+

  DEJSTVO: koža dobija na volumenu; pospešuje se regeneracija dermai epiderma; obnavlja se građa međućelijskog cementa; stimuliše se sinteza kolagena

  KONTRAINDIKACIJE: individualna intolerancija na sastojke za negu kože; uobičajne kontraindikacije za kozmetičke tretmane; kompletna serija tretmana se ne preporučuje za masnu ili mlađu kožu

VREME TRAJANJA TRETMANA: 65-85 minuta

. PREPORUČENA SERIJA TRETMANA: 8-10 tretmana, jednom sedmično; samo jedan tretman za masnu i mešovitu kožu do 40. godine

VIŠE O TRETMANU

Anti-ageing efekat ovog tretmana prvenstveno se postiže zahvaljujući dejstvu Hyalogy Facial Royal Pack maske i kreme za masažu lica – Hyalogy Facial Massage Cream. Hyalogy Facial Royal Pack maska sadrži crvenu marokansku glinu i pepeo nemačke vulkanske lave koji su bogati sicilijumskim organiskim jedinjenjima. Sicilijum direktno stimuliše aktivnost fibroblasta. Ova maska stimuliše sintezu kolagena, elastina i glikozaminoglikana. Kao “prirodni upijač”, glinena maska apsorbuje toksine i višak tečnosti iz epiderma i derma tako da koža momentalno postaje punija. Konture lica su bolje definisane a bore ispeglane.

Hyalogy Facial Royal Pack maska i krema za masažu lica – Hyalogy Facial Masagge Cream sadrže diosgenin, ekstrakt divljeg jama (gomolja). Zahvaljujući ovom sastojku, ovaj tretman ima efekat liftinga i podmlađivanja. Ten postaje ujednačen i blistav, a crvenilo manje vidljivo. Ova maska i krema sadrže kompleks biljnih ulja, skvalan i ceramide humanog tipa koji obnavljaju međućelijski cement i istovremeno hrane i štite kožu.

BioPure EG100 serum otklanja efekte oksidativne blokade u fibroblastima i stimuliše aktivnost CD044 receptora. Ovaj jedinstveni serum pospešuje diferencijaciju lokalnih matičnih ćelija u fibroblaste. Posledica toga je stimulacija proizvodnje komponenata dermalnog matriksa tako da koža postaje voluminoznija i gipkija.

BioPure EG100 serum je bogat cisteinom, sastojkom od suštinske važnosti za sintezu kolagena. Združenim dejstvom seruma BioPure EM100 i BioPure EG100 postiže se odličan efekat popunjavanja kože, naročito kože bez tonusa.

Proizvodi niske molekulske mase koji se koriste u ovom tretmanu imaju združeni efekat podmlađivanja i obnavljanja kože i deluju antioksidativno na kožu bez tonusa. Koža postaje zdravija, zategnutija i mlađa.

Za dopunjavanje i pojačavanje efekata tretmana preporučuju se sledeći proizvodi za kućnu negu:

 • Hyalogy Remover for Point Make-up
 • Hyalogy P-effect Clearance Cleansing / Hyalogy P-effect Re-purerance Wash
 • Hyalogy P-effect Refining Lotion / Hyalogy Platinum Lotion
 • Hyalogy P-effect Essence / Hyalogy α / Hyalogy FH Essence
 • Hyalogy P-effect Nourishing Cream / Hyalogy Platinum Face Cream / Hyalogy Lift Cream
 • Hyalogy Platinum Eye Cream / Hyalogy Daily and Nightly Cream for Eyes

Akcija 10% na sve Forlle'd tretmane

Želite da zakažete termin? Klikom na “zakažite tretman” dolazite na prijavni formular u kom ćete upisati svoje ime i kontakt podatke i u poruci predložiti termin koji Vam odgovara. Ubrzo ćemo Vam uzvratiti pozivom i potvrditi termin ili predložiti drugi ukoliko je željeni zauzet.

Zakažite tretman