O nama

Ordinacija opšte medicine Forever Young nalazi se u centalnom delu grada Kragujevca u ulici Moravska 8. U cilju da zadovolji potrebe savremenog čoveka, pored obezbeđivanja dobrog opšteg zdravstvenog stanja, naš tim ima za cilj da vas upozna sa procedurama estetske i antiejdžing medicine.

Estetska medicina

Estetska i antiejdžing medicina su relativno nove, vrlo popularne grane medicine i svakim danom se sve više razvijaju. Objedinjuju medicinske neinvazivne i minimalno invazivne procedure, čiji je rezultat očuvanje u unapređenje fizičkog izgleda, a samim tim i većeg samopouzdanja. Kako je ljudski vek sve duži, a život sve stresniji, znaci starenja postaju vidljivi već od tridesetih godina života. Estetska i antiejdžing medicina su tu da pomognu i uklone tragove starenja.

Njihov zajednički cilj je da kroz naučne, preventivne i terapijske metode poboljšaju i očuvaju zdravlje, uspostave balans i postignu lep izgled. Uz pravilan odabir estetskih procedura, umerenost u pristupu i poštovanje insividualnih karakteristika svakog pojedinca moguće je očuvati prirodan i negovan izgled i ostati VEČNO MLAD.

Naš stručni tim

U svakom trenutku naš stručni tim koji je svoja znanja sertifikovao kod autoriteta iz različitih oblasti estetske medicine, na raspolaganju je za pružanje svih neophodnih informacija i objašnjenja o procedurama i tretmanima koje sprovodimo u našoj ordinaciji.

  • dr Jelena Aleksić, doktor medicine

  • dr Ognjen Terzić, doktor medicine