Kozmetički proizvodi

Sheet maske Forever Young – domaći brend

By 4. oktobra 2020. 29 marta, 2021 No Comments

Papirne maske su odličan način da poboljšate dnevnu rutinu nege kože, bez obzira na to da li želite ciljano da delujete na određenu nesavršenost kože ili želite samo negu, a da bespotrebno ne trošite dragoceno vreme posećujući spa ili salon lepote.

Šta je toliko posebno kod ovih maski? Jednostavne su za korišćenje! Bez upotrebe špatule, bez nereda ili kozmetičkih proizvoda koje nanosite pre i posle maske. Sve je gotovo brzo, a rezultati su fantastični!

Praktične, lagane i kompaktne, ove maske su savršen saputnik i održaće vašu kožu predivnom čak i posle dugog leta!

Na koji način funkcionišu?

U poređenju s drugim tipovima maski poput gline ili kremastih struktura, papirne maske na praktičan način hidriraju i ulepšavaju kožu u isto vreme. Da bi njihova upotreba bila još jednostavnija, papirne maske su izrezane u obliku lica i natopljene tečnom formulacijom. S obzirom na to da su papirna vlakna ekstra upijajuća, ona sprečavaju gubitak vlažnosti.

Svaka je maska ‘natopljena’ drugačijom esencijom i može sadržavati najraz­ličitije moguće sastojke, od alantoina i hijalurona za hidrataciju do retinola ili vitamina C za sjaj i pomlađivanje.


Forever Young maske:

Sheet maske Forever Young brenda sadrže hijaluron kao aktivan sastojak i služe za hidrataciju, intenzivno hranjenje kože i podmlađivanje.

U kutiji je 5 kesica što je sasvim dovoljno za mesečnu negu licu jer se maske koriste na svakih 5-7 dana.