Medicinski tretmani

Forever Young – Beauty clinic

By 17. juna 2019. No Comments

Ordinacija opšte medicine „Forever Young – beauty clinic“ 

Biti večno mlad imperativ je novog vremena koji više ne predstavlja privilegiju selebriti ličnosti ili kraljevskih porodica, već je dostupan i svakome od nas. Nauka svakodevno napreduje i omogućuje nam da potpuno neinvazivno ili minimalno invazivno izvršimo korekcije lica i tela kako bismo sačuvali prirodnu lepotu, poput one koju smo imali u mladosti.

S obzirom da je reč o medicinskim procedurama u službi kozmetike, najvažnije je da ih rade stručnjaci sa ozbiljnim medicinskim obrazovanjem. Upravo takav tim nudi Vam Forever Young – beauty clinic, koji čine dva doktora medicine i jedan doktor stomatologije u saradnji sa profesionalnim osobljem drugih profila.

Dr Jelena Aleksić, dr Aleksandra Mišić i dr Ognjen Terzić sve svoje znanje i iskustvo stavljaju u službu Vaše večne mladosti koristeći samo najkvalitetnije preparate i savremenu aparaturu, koji udruženi zaista čine čuda.

Forever young – beauty clinic nudi brojne antiejdž tretmane za lice i telo. Među njima su:

– Tretmani lica (higijenski, biološki, masaže, maske..)

– Hijaluronski fileri (konturisanje i uvećanje usana, korekcija nazolabijalnih bora, pušačkih i marionetskih bora, korekcija jagodica, remodelacija brade…)

– Hemijski pilinzi ( otklanjanje pigmentnih fleka, ožiljaka od akni)

– Botox (ispravljanje mimičnih bora, rešavanje problema prekomernog znojenja)

– Mezoterapija (biorevitalizacija lica i vrata, posvetljivanje tamnih podočnjaka i pigmentnih fleka, podsticanje rasta kose, redukcija masnih naslaga i uklanjanje celulita, ublažavanje strija)

– PRP  (stimulacija regeneracije kože, podspešivanje rasta kose, održavanje tonusa i svežine kože, ublažavanje strija, regeneracija ožiljaka)

Naša ordinacija Forever Young omogućiće Vam da na vreme predupredite starenje, potpuno uklonite njegove prve znake ili ublažite one koji su već vidljivi.

Kao posledica dugogodišnjeg istraživanja na polju kozmetike koja će dati samo najbolje rezultate, nastala je i kozmetika Biologique Recherche Paris. Stvorili su je biolog, lekar i fizioterapeut predano radeći u želji da svima omoguće što bolje rezultate. Sve njihove proizvode možete koristiti kod nas, ali ih koristiti i samostalno kod kuće.

Pored prodaje Biologique Recherche Paris kozmetičkih preparata, u Forever Young – beauty clinic možete osetiti njihova magična dejstva koja Vas sigurno vode do željene lepote.

Na raspolaganju su Vam sledeći Biologique Recherche Paris tretmani :

– FOREVER YOUNG higijenski tretman lica

– Eksfolijant tretman

– Voćne kiseline tretman

– MC tretman

– Kavijar tretman

– „Secret“ tretman

– Lifting C.V.S. tretman

– ANTI-STRES tretman

Iako nije sve u lepoti, ona je veoma važna za svakog čoveka. Naš odraz u ogledalu kojim smo zadovoljni daje nam mnogo više samopouzdanja, a lepo, negovano i zdavo telo slika je i celokupnog zdravlja.

Živimo sve duže, pa zašto ne bismo poradili i na kvalitetu tog života?

Estetska i anti age medicina u službi Vaše lepote sada Vam je na dohvat ruke. Dođite u Forever Young – beauty clinic i informišite se o svemu. Tim naših stručnjaka rado će odgovoriti na svako Vaše pitanje, dati Vam odgovarajući savet i po veoma povoljnim uslovima obezbediti Vam večnu mladost, bez obzira u kojem ste životnom dobu.

Ordinacija opšte medicine Forever Young, Kragujevac

Radno vreme:

ponedeljak – petak: 10 – 20h

subota: 10 – 18h

Adresa: Moravska 8, Kragujevac

Telefon: +381 69 20 40 535

E-mail: info@foreveryoung.rs

Web: http://foreveryoung.rs/