Biologique
Recherche

Yvan, Josette i Philipe Allouche, biolog, fizioterapeut i lekar, udružili su svoje znanje i posvećenost da bi ispisali jedinstvenu i vizionarsku stranicu u kozmetici. Kada je pre 39 godina osnovana, ova kompanija je funkcionisala kao laboratorija za istraživanje i razvoj, a bavila se isključivo formulisanjem proizvoda namenjenih profesionalnim kozmetičarima nezadovoljnim postojećim proizvodima.

Prodaja Biologique Recherche Paris proizvoda

i dostava na kućnu adresu

 Informacije o cenama i narudzbine na +381 69 20 40 535

Kontaktirajte nas

FOREVER YOUNG HIGIJENSKI TRETMAN LICA

FOREVER YOUNG higijenski tretman lica, podrazumeva tretman kojim sa lica uklanjamo nečistoće u obliku mitisera, grizeva, akni i bubuljica mehaničim (ručnim) putem, kao i primenom preparata Biologique Rechercha. Usavršenom metodologijom tretmani su prilagođeni svakom tipu kože ponaosob, napravljeni da se prilagode klijentu. Sam postupak tretmana je pažljivo razvio stručni tim Biologique Rechercha. Sam tretman se sastoji iz tri faze.

U PRIPREMNOJ fazi tretman počinjemo delikatnom masažom predela dekoltea, predela ramenog pojasa, ledja sve do medjulopatičnog predela, a zatim prelazimo na vrat i predeo lica. Pokretima glađenja i pumpanja opuštamo klijenta i pripremamo ga za narednu fazu tretmana. Posebnim preparatima sa lica skidamo šminku i na taj način pripremamo površinu kože za dalji tok tretmana.

U fazi samog TRETMANA primenjujemo biljnu masku preko koje stavljamo termo masku, u cilju zagrevanja kože, otvaranja pora da bi postupak mehaničkog čišćenja bio lakši i brži. Mehaničkim ćišćenjem, ručnim putem na stručan način sklanjamo sa kože nečistoće koje su u obliku mitisera, grizeva, bubuljica itd. Nakon mehaničkog čišćenja primenjuje se jedan od losiona P50, u zavisnosti od tipa kože u cilju dezinfekcije, dubinskog čišćenja, hidratacije i bolje izbalansiranosti kože. Sledeći postupak u tretmanu je Darsonulizacija, koja ima za cilj da dubinski dezinfikuje kožu i stimuliše izlazak na površinu statak nečistoća. Završnom maskom smirujemo kožu, koja je prethodnim postupcima iziritirana. Masku biramo u zavisnosti od reakcije kože na prethodne postupke, kao i od potreba kože, koju smo dobro procenili u prethodnim fazama.

Tretman se ZAVRŠAVA odgovarajućom kremom ili serumom, u zavisnosti od potreba kože klijenta.

EKSFOLIJANT TRETMAN

Eksfolijant tretman predstavlja tretman za eksfolijaciju i zatezanje za puniji, opušten i devitalizovan epiderm, kao i za epiderm sa izraženim znacima prevremenog starenja i pigmetnim flekama koje nisu prouzrokovane patološkim stanjima kože. Tretman je namenjen za puniju kožu, izboranu kožu i onu kojoj nedostaje tonus i koja ima izražene pigmentne fleke, a sastoji se u primeni specifične maske za eksfolijaciju P50 Biologique Recherhea.

Maska za eksfolijaciju P50 za lice vrši eksfokijaciju i pospešuje regeneraciju ćelija, čini ten jednobraznim i svetlijim, tonifikuje kožu i glača manje neravnine epiderma. Maska takođe pomaže da se ublaže znaci prevremenog starenja kože. Preporučuje se za keratinizovanu, kožu bez sjaja i devitalizovanu kožu, idealna je za kožu sa pigmetnim flekama.

VOĆNE KISELINE TRETMAN

Voćne kiseline tretman Biologique Rechercha predstavljaju tretman za sebe, sastoji se u primeni specifične maske na bazi voćnih kiselina. Maska pročišćava kožu, ublažava površinske nedostatke. Vrši eksfolijaciju i pospešuje regeneraciju ćelija, takodje tonifikuje i glača krupnije i sitnije bore, smanjujući pigmentne fleke. Originalna receptura ima dejstvo hidratacije i eksfolijacije i reguliše lučenje lojnih žlezda, skida izumrli površinski sloj kože, ima regenerativno dejstvo. Sadrži veoma aktivne supstance koje mogu izazvati različite osećaje tokom tretmana najpre peckanje, potom osećaj toplote i najzad osećaj zatezanja tkiva. Ova maska obnavlja kožu čak i u slučajevima punijeg epiderma.

Tretman se preporučuje za sve tipove kože,posebno za masnu i problematičnu kožu, kožu sa flekama, površinskim nedostacima, punije, keratinizovane kože.

MC TRETMAN

MC tretman predstavlja tretman u kojem se primenjuje jeden od dva losiona MC 110 N°1 ili MC 110 N°2. Losioni su 100% biljnog porekla u čiji sastav ulaze sunđeraste alge, imaju sva svojstva voćnih kiselina, ali nemaju neželjene posledice i mogu se nanositi na kapke kao i na kuperoznu kožu. Losioni pročišćavaju površinske slojeve kože, poboljšavajući funkciju epiderma. Takođe, tonifikuju i hidriraju kožu. Efektom bubrenja kože, popunjavaju krupnije i sitnije bore.

Ovo je pravi tretman za postizanje volumena. Crte lica izgledaju kao da su popunjene, a oval lica je reoblikovan. Koža je glatka, čistija i mladalački blistava.

MC 110 N°1 se preporučuje za normalnu i nežnu kožu, a MC 110 N°2 za puniju i atoničnu kožu.

KAVIJAR TRETMAN

Tretman sa kavijar maskom spada u jedan od biloških tretmana Biologique Rechercha. Ovaj prirodni proizvod potpuno se sjedinjuje sa kožom i izuzetno je delotvoran. Tretman je idealan za sprečavanje starenja kože, a ekstrakt kavijara hrani kožu i kompenzuje smanjene fukcije kože. Maska regeneriše tkivo, tako što aktivira obnavljanje ćelija, takodje hidrira kožu i zateže. Svojim umirujućim dejstvom maska kavijar ublažava iritaciju.

Tretman se može primeniti na svim tipovima i stanjima kože, a posebno na osetljivim kožama. Klijentima se savetuje da se prepuste morskoj svežini ovog tretmana. Tajna lepote i mladalačkog izgleda leže u regenerativnim svojstvima kavijara. Glamurozno i šik! Ovo je luksuzni tretman za zahtevnu kožu, koji istu čini glatkom i čvršćom.

Tretman se preporučuje za devitalizovanu, dehidriranu i kožu sa smanjenim tonusom, kao i kožu sa proširenim porama.

SIKRET TRETMAN

Tajna ovog specfičnog tretmana jeste u primeni posebne „secret“ maske, koja u svom sastavu ima više komponenata, a to su: prokolagen (10%), sredstvo za oksigenaciju (10%), MC110 (10%), aloja vera (5%), DNK (5%), podloga za tkiva koja ne izaziva alergiju (60%). Efekti samog tretmana su višestruki. Maska ima efekat liftinga, popunjava bore, tonifikuje, zadrzava vodu u tkivima.

Ovaj tretman se preporučuje za stariju i opuštenu kožu, a poseban efekat ima na zapuštenu kožu.

LIFTING C.V.S.

Ovaj tretman podrazumeva ručni lifting lica, izvodi se posebnom metodom štipkanja po metodi dr Jacquet- Leroy. Tehnika se sastoji od površinskih i dubinskih štipkanja koja omogućuju da se igrom suptilnih refleksa deluje na mikrocirkulaciju, stimulišući je na taj način, a istovremeno delujući na regulaciju lučenja lojnih žlezda. Višenamenski proizvod u obliku seruma i praha, koji se aplikuje tokom ovog tretmana pun je aktivnih sastojaka koji su različiti ali imaju komplementarna svojstva: uspostavljaju balans, štite i zaceljuju kožu, jačaju i učvršćuju, tonifikuju.

Pored ovih efekata, proizvod vrši mehaničku eksfolijaciju, glačanje kože, dajući joj finiju teksturu, pospešuje obnavljanje epiderma.Pravi efekat „liftinga“ postiže se za samo 45 minuta. Tretman je za energizaciju, koji glača i kožu čini blistavo lepom, takođe odstranjuje mrtve ćelije i hidrira.

Tretman se preporučuje za normalnu i seboroičnu kožu.

ANTI-STRES TRETMAN

Tretman za restrukturaciju i zatezanje, koji stimuliše prirodni obrambeni sistem kože i tako omogućava koži da što duže zadrži mladalački izgled. Tokom tretmana, posebnim pokretima trljanja i glađenja kože, vršimo hidrataciju i površinsko popunjavanje sitnih bora. Koža je mekana i deluje sveže. U sastav proizvoda ulaze prirodne aminokiseline, ekstrakt svile, hijaluronska kiselina, kompleksi Omega 3 i 6 masnih kiselina, ekstrakti bundeve i biljni kompleksi za regeneraciju.

Tretman regulise pH vrednost kože,uspostavljajući balans kože. Posebnom metodom masaže postiže se trenutni efekat remodelovanja i stiče se utisak da su bore popunjene, naročito oko očiju, usta i nazolabijalnih brazdi. Koža dobija svoju vlažnost, smiruje se iritacija i gube vidljivi znaci stresa na koži. Hijaluronska kiselina zateže i regeneriše.

Ovaj tretan se preporučuje za umornu i kožu izloženu stresu, kao i onu koja je podložna opuštanju. Svi sastojci zajedno daju potrebnu vlažnost, kako bi koža ponovo dobila na volumenu. Oslobođena stresa i dobro nahranjena koža je relaksirana. Na nivou epiderma, poboljšava se tekstura kože i ten postaje blistaviji.

Akcija 10% na sve BR tretmane

Želite da zakažete termin? Klikom na “zakažite tretman” dolazite na prijavni formular u kom ćete upisati svoje ime i kontakt podatke i u poruci predložiti termin koji Vam odgovara. Ubrzo ćemo Vam uzvratiti pozivom i potvrditi termin ili predložiti drugi ukoliko je željeni zauzet.

Zakažite tretman